lauantai 25. lokakuuta 2014

Ylhäältä alas ja eteenpäin

Kyllä tää tästä taas... (Kuva: www.pohjoinenikkuna.fi)
Edellinen kirjoitus oli varsinaista innostuksen ilotulitusta. Nyt on vähän eri fiilikset: en päässyt UMK:ssa jatkoon. Huonon uutisen tavoitettua minut olin tovin kovasti alamaissa, myönnettäköön. Tuli suorastaan tyhjä olo – mihin nyt sitten suuntaan kaiken tarmoni ja haaveiluni?

Pilven hopeareunuksena voidaan nähdä se, että nyt kisabiisin saa vapaasti julkaista. Olen kappaleesta itse ylpeä ja haluan tuoda sen muidenkin kuultavaksi. Toki mieluiten olisin laulanut sen kaiken kansan edessä telkkarissa... Mutta nyt on suunnitelmat vähän auki kappaleen säveltäjän kanssa. Tunnelmat ovat vielä ehkä hivenen sekavat, joten emme ole päättäneet, mikä biisin kohtalo on. Annetaan päätöksen muhia rauhassa. Varmaa on se, että tavalla tai toisella huippubiisi tulee vielä kantautumaan kaikkien korviin!

Onneksi on muutakin mukavaa ajateltavaa, kun pitää ruveta treenailemaan bändin seuraavaa keikkaa varten. Isoilla areenoilla jatketaan, sillä keikkapaikkana on Helsingin messukeskus. Samoin duo-projekti etenee, ja ihan kohta varmasti pääsemme duo-parini kanssa kiertelemään Turun seudun kuppiloita. Odotan innoissani, että pääsemme viihdyttämään yleisöä huippubiiseillä. Täysin subjektiivinen mutta sangen valistunut arvioni on, että me ollaan aika rautaa! :)


Minkä tyyppistä musiikkia tykkäätte kuunnella pubissa iltaa istuessanne? Tunnettuja covereita, nykypäivän hittejä, suomalaista, ulkomaista, tanssittavaa, rauhallisempaa?

2 kommenttia:

  1. Minä haluan kuulla keikoilla nimenomaan muita kuin covereita.. Bilebändit yms. ovat perseestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vähän ongelmallinen juttu. Omaa musiikkia esittävän aloittelevan/tuntemattoman artistin on todella paljon vaikeampi saada keikkoja kuin covereilla ratsastavan. Itse ole päätynyt tähän, että alkuvaiheessa suurin osa on covereita ja siitä sitten pikku hiljaa lisääntyy oman matskun määrä. Tärkeintä tässä vaiheessa itselleni on päästä niille keikoille :)

      Poista